PDFSource

Cao Kleinmetaal 2022 PDF

Cao Kleinmetaal 2022 PDF Download

Cao Kleinmetaal 2022 PDF Download for free using the direct download link given at the bottom of this article.

Cao Kleinmetaal 2022 PDF Details
Cao Kleinmetaal 2022
PDF Name Cao Kleinmetaal 2022 PDF
No. of Pages 185
Language English
CategoryEnglish
Source werkenvakmanschap.nl
Download LinkAvailable ✔
Downloads17
If Cao Kleinmetaal 2022 is a illigal, abusive or copyright material Report a Violation. We will not be providing its PDF or any source for downloading at any cost.

Cao Kleinmetaal 2022

Vrienden, als u op zoek bent naar Cao Kleinmetaal 2022 PDF, bent u op de juiste pagina. De CAO Metaal en Techniek loopt af op 1 oktober 2021. Op 31 augustus starten de onderhandelingen over een nieuwe cao. We proberen met werkgevers te onderhandelen over belangrijke onderwerpen en arbeidsvoorwaarden, zoals loon, arbeidsduur en vervroegd pensioen.

Daarom hebben we ‘Samen Sterker, Samen Werken’ als motto gekozen. In de komende cao-onderhandelingen willen wij uw wensen afhandelen, het gaat immers om uw werk en arbeidssituatie, en om uw tijd en uw leven. Samen in een gezamenlijke cao is dit de beste regeling. samen zijn we sterker!.

Cao Kleinmetaal 2022 PDF – Overzicht

FNV Metaal heeft (evenals CNV en vakbond) een overeenkomst gesloten met werkgeversorganisaties Koninklijke Metaalunie (KMU) en Federatie van Werkgeversorganisatie Techniek (FWT) over een nieuwe cao. FNV-leden kunnen tot en met 30 mei stemmen over het bereikte akkoord. Van FNV-leden wordt verwacht dat ze hiermee instemmen.

Cao Kleinmetaal / Metaal & Techniek / Metaalverwerkingsbedrijf

Heb je een baan in de metaal- en technologiesector? Dan is voor jou de CAO Kleinmetaal/Metaal & Techniek/Metaalverwerkend bedrijf van toepassing. Hieronder vind je de cao die door ons en alle andere bedrijven in de regio wordt gehanteerd.

Hoe werkt de functie-indeling in de Metaal & Techniek?

In de CAO Metaal en Techniek zijn medewerkers ingedeeld in de groepen A(1) t/m J(11) op basis van functie-eisen in de mate van opleiding, ervaring, veiligheid en gezondheid, belastende fysieke arbeidsomstandigheden, management en Is. Beslissingen die onafhankelijk moeten worden genomen.

Salaris metaal en techniek bepalen? Hoe werkt het?

1] U heeft de Handleiding CAO Metaal en Techniek nodig. Klik hier of ga naar www.fnv.nl om Handboek Functie-indeling Metaal en Techniek te downloaden.

2] Gebruik de functiehandleiding om de bijpassende functiefamilie te vinden. Een handig overzicht van functiefamilies is hoofdstuk 6.2.

3] Kijk naar de functiefamilie. Voor elke functiefamilie en beschrijving van activiteiten zijn aparte functiegroepen aangegeven.

4] De laatste stap is het bepalen van het salaris. Je kent de functiefamilie en functiegroep. Werkgroepen in werkhandleidingen komen overeen met loongroepen in cao’s:

Functiegroep 2 = Salarisgroep A

Functiegroep 3 = Salarisgroep B

Taakgroep 4 = Betaalgroep C

Functiegroep 5 = Salarisgroep D

Taakgroep 6 = Betaalgroep E

Taakgroep 7 = Betaalgroep F

Taakgroep 8 = Betaalgroep G

Functiegroep 9 = Salarisgroep H

Taakgroep 10 = Betaalgroep I

Functiegroep 11 = Salarisgroep J

Hier kunt u Cao Kleinmetaal 2022 PDF gratis downloaden door op de onderstaande link te klikken.


Cao Kleinmetaal 2022 PDF Download Link

Report This
If the download link of Gujarat Manav Garima Yojana List 2022 PDF is not working or you feel any other problem with it, please Leave a Comment / Feedback. If Cao Kleinmetaal 2022 is a illigal, abusive or copyright material Report a Violation. We will not be providing its PDF or any source for downloading at any cost.

Leave a Reply

Your email address will not be published.