Depunere Declaratie Unica 2022 PDF

Depunere Declaratie Unica 2022 PDF Download

Depunere Declaratie Unica 2022 PDF Download for free using the direct download link given at the bottom of this article.

Depunere Declaratie Unica 2022 PDF Details
Depunere Declaratie Unica 2022
PDF Name Depunere Declaratie Unica 2022 PDF
No. of Pages 7
PDF Size 0.27 MB
Language English
CategoryGeneral
Source static.anaf.ro
Download LinkAvailable ✔
Downloads17

Depunere Declaratie Unica 2022

Dragă cititor, dacă cauți Depunere Declaratie Unica 2022 PDF și nu îl poți găsi nicăieri, atunci nu-ți face griji că ești pe pagina potrivită. Declarația unică se completează și se depune de către persoanele fizice care, fie individual, fie ca asociație, au realizat venituri/pierderi din România și/sau din străinătate în anul de impunere și care au plătit impozitul pe venit și contribuțiile sociale obligatorii, în conformitate cu cu prevederile Codului fiscal.
Totodată, ANAF recomandă ca o singură declarație să fie depusă prin mijloace electronice de transmitere la distanță în conformitate cu prevederile legale aplicabile, respectiv: prin serviciul „Spațiu Privat Virtual” (SPV) sau site-ul https: // www. e-guvernare.ro, cu semnătură electronică calificată.

Formularul poate fi depus si in format hartie direct la fisc sau prin posta cu confirmare de primire (data depunerii declaratiei fiscale este data inregistrarii acestuia la fisc sau data depunerii la posta. , după cum se potrivește).

Depunere Declaratie Unica 2022 PDF

Aici puteți descărca gratuit PDF-ul Depunere Declarație Unica 2022 făcând clic pe acest link.


Depunere Declaratie Unica 2022 PDF Download Link