Notes De Tall 2022 PDF

Notes De Tall 2022 PDF Download

Notes De Tall 2022 PDF Download for free using the direct download link given at the bottom of this article.

Notes De Tall 2022 PDF Details
Notes De Tall 2022
PDF Name Notes De Tall 2022 PDF
No. of Pages 7
PDF Size 0.19 MB
Language English
CategoryEnglish
Source govern.cat
Download LinkAvailable ✔
Downloads17

Notes De Tall 2022

Benvolgut lector, si esteu cercant Notes De Tall 2022 PDF i no el trobeu enlloc, no us preocupeu, esteu a la pàgina correcta. S’ha anunciat l’adjudicació del primer lloc a la universitat! La llista completa de notes retallades de 2022 es publicarà en PDF. Pocs dies després de la convocatòria de la nota de Selectivitat 2022, els estudiants ja poden saber si han obtingut la titulació desitjada i l’accés a la universitat i aviat podran conèixer la nota mínima exigida, que és la nota de tall.

En aquesta pàgina podeu veure les notes retallades de Catalunya 2022 amb PDF a mesura que es publiquen. De moment, si teniu el DNI i la contrasenya al Portal d’Accés a la Universitat, podeu consultar les vostres notes. El departament publicarà la nota de tall per a 2022-23 en PDF aquest dimecres, 13 de juliol.

Notes De Tall 2022 PDF

Què és la nota de tall?

Et preguntes per què les notes deduïdes fluctuen cada any? Perquè els seus factors són variables. No és una puntuació que les universitats trien directament, així que per què ho fan. La nota de tall és el resultat del joc clàssic de l’oferta i la demanda: és la relació entre el nombre de places d’una titulació i el nombre d’estudiants que la sol·liciten.

Més concretament, la nota de tall d’un títol universitari és la nota més baixa dels estudiants admesos. Per exemple, si en un grau de farmàcia només hi ha 20 places, i s’hi presenten 30 estudiants, primer es selecciona l’estudiant amb la millor nota de tall, després l’estudiant amb la segona millor nota… i així successivament. . Arribeu. Estudiant número 20: La teva nota, la més baixa de les seleccionades, és la nota de tall del grau de farmàcia.

Quina és la nota de tall més alta de Catalunya?

Fins l’any passat, les dobles titulacions de física i matemàtiques eren les carreres amb més notes de tall de Catalunya, amb 13.566 a la UAB i 13.546 a la UB. En tercer lloc, tenim un grau de matemàtiques a la UPC amb una nota de 13.218. Catalunya té la quarta nota de tall més alta el 2021 amb la UB en Medicina amb 13.146. El cinquè grau amb la nota més alta és Medicina a la UPF amb 13.098. Aquestes són les cinc curses amb més puntuació de l’any passat. Haurem d’esperar fins aquest dimecres per conèixer l’estat de Final Cut Note 2022-23.

Aquí podeu descarregar Notes De Tall 2022 PDF fent clic en aquest enllaç.


Notes De Tall 2022 PDF Download Link

RELATED PDF FILES