Subiecte Simulare Evaluare Nationala 2022 Matematica PDF

Subiecte Simulare Evaluare Nationala 2022 Matematica PDF Download

Subiecte Simulare Evaluare Nationala 2022 Matematica PDF Download for free using the direct download link given at the bottom of this article.

Subiecte Simulare Evaluare Nationala 2022 Matematica PDF Details
Subiecte Simulare Evaluare Nationala 2022 Matematica
PDF Name Subiecte Simulare Evaluare Nationala 2022 Matematica PDF
No. of Pages 10
PDF Size 1.33 MB
Language English
CategoryGovernment
Source pdfsource.org
Download LinkAvailable ✔
Downloads17

Subiecte Simulare Evaluare Nationala 2022 Matematica

Hey guys, here we are going to offer Subiecte Simulare Evaluare Nationala 2022 PDF for all of you. Subiectele la matematică de la Evaluare Națională 2022 sunt înmânate elevilor începând cu ora 09:00, însă apar ceva mai târziu pe site-ul edu.ro. Rămâi alături de Fanatik, unde vei afla care au fost cerințele imediat ce acestea vor fi disponibile.

Examenele de Evaluare Națională 2022 continuă, iar astăzi, 16 iunie, are loc cea de-a doua probă pentru elevii claselor a VIII-a. Începând cu ora 09:00, aceștia vor susține examenul la matematică. În urmă cu două zile, a fost susținută proba la limba și literatură română.

De asemenea, mâine, elevii care studiază într-o limbă maternă vor susține examenul și la această probă. Elevii au la dispoziție două ore pentru a rezolva subiectele propuse. Aceștia intră în săli începând cu ora 08:00 și până la orele 08:30. Ulterior, elevii sunt instruiți cu privire la completarea corectă a foilor de examen și apoi primesc subiectele.

Subiecte Simulare Evaluare Nationala 2022 PDF Matematica

Subiecte Matematica la Evaluarea Nationala 2022: Ce exerciții au avut elevii de rezolvat

 • Examenul de Matematică la Evaluarea Națională 2022 a început la ora 9.00, după ce toți elevii primesc subiectele.
 • Aceștia vor avea la dispoziție două ore pentru rezolvarea tuturor cerințelor.
 • Timpul de rezolvare a subiectelor este de 120 de minute, calculate după cele 15 minute alocate pentru completarea casetei de identificare.

Reguli pentru elevi la proba de matematică la Evaluarea Națională 2022

 • Elevii vor fi monitorizați audio și video și este interzisă introducerea în sălile de examen a oricărui tip de materiale ajutătoare, precum manuale, dicționare, notițe, însemnări, cărți, ciorne, rezumate, culegeri,
 • precum și a telefoanelor mobile sau a instrumentelor electronice de calcul, de stocare de informații sau de comunicare.
 • De asemenea, se interzice candidaților să introducă în sala de examen ghiozdane, rucsacuri, sacoșe, poșete și altele asemenea, candidații având obligația de a lăsa obiectele menționate în sala de depozitare a obiectelor personale stabilită de comisia din unitatea de învățământ/centrul de examen în acest scop.
 • Candidații care refuză depozitarea obiectelor în sala stabilită de comisie în acest scop nu sunt primiți în examen.

Subiecte Matematica Evaluare Nationala 2022

Evaluare Națională 2022: Subiectele și baremul de rezolvare la matematică, conform edu.ro

Pe site-ul Ministerului Educației au fost publicate subiectele și baremul de corectare pentru proba de matematică de la Evaluarea Națională 2022.

Ce subiecte au avut de rezolvat elevii la matematică?

În mediul online au apărut subiectele pe care elevii de clasa a 8-a le-au avut de rezolvat la proba de matematică de la Evaluarea Națională 2022. Subiectul I a fost alcătuit din 6 cerințe, fiind itemi obiectivi – tip grilă, fiecare punctat cu 5 puncte.

Apoi, la Subiectul II au fost, de asemenea, 6 subpuncte, tot grilă și notate tot cu câte 5 puncte fiecare. Și Subiectul III a avut 6 cerințe. De această dată, problemele de la ultima parte nu mai sunt cu răspunsuri de tip grilă, notează Edupedu.

Ce trebuie să știi despre proba la matematică?

Când vine vorba despre rezolvarea subiectelor la matematică, elevii pot folosi doar cerneală sau pastă de culoare albastră. În ceea ce privește schemele și desenele, acestea pot fi realizate doar cu ajutorul creionului negru.

Marcajele ulterioare de pe aceste ilustrații pot fi realizate ori cu creionul, ori cu pixul sau cu stiloul Tot la proba la matematică, elevii se pot folosi și de alte instrumente specifice pentru realizarea desenelor. Poți avea asupra ta riglă, echer sau raportor, printre altele. Mijloacele de calcul, însă, sunt complet interzise în interiorul sălii de examen.

Subiecte Simulare Evaluare Nationala 2022 Romana PDF

Subiectele de la Simularea examenului de Evaluare Națională de la matematică pot fi consultate mai jos.

 • Structurate pe 3 subiecte, fiecare punctate cu 30 de puncte și 10 puncte acordate din oficiu, exercițiile de la Matematică și baremele acestora pot fi consultate mai jos. Subiectul I este format din itemi obiectivi, de tip grilă, la fel și subiectul al II-lea.
 • Pentru subiectul al III-lea rezolvările se puteau scrie și argumenta pe foaia de examen, în dreptul problemei. Astăzi va avea loc simularea probei la limba maternă. Rezultatele obținute la simulările naționale nu sunt afișate și nu sunt făcute publice, conform procedurii.

Calendarul examenelor de la Evaluare Națională 2022

 • 30 mai – 2 iunie 2022 a reprezentat perioada de înscriere a elevilor la examen
 • Pe 3 iunie s-au încheiat cursurile la clasa a VIII-a
 • 14 iunie: proba scrisă la limba și literatura română
 • 16 iunie: proba scrisă la matematică
 • 17 iunie: proba scrisă la limba și literatura maternă
 • 23 iunie (până la ora 14:00): afișarea rezultatelor înainte de contestații
 • 23 iunie (16:00 – 19:00): depunerea contestațiilor
 • 24 iunie (08:00 – 12:00): depunerea contestațiilor
 • 30 iunie: afișarea rezultatelor finale la Evaluare Națională din 2022

You can download Subiecte Simulare Evaluare Nationala 2022 PDF by using the following download link.


Subiecte Simulare Evaluare Nationala 2022 Matematica PDF Download Link

RELATED PDF FILES